Блог

Спечели C.L.L.C. Summer Vibes продукт

Спечели C.L.L.C. Summer Vibes продукт

Спечели C.L.L.C. Summer Vibes продукт🥳   ✨ Ето как: - влез в сайта ни www.cllcgn.com избери любимият си продукт скролни до "Добавете отзив" оцени със звездички любимия си C.L.L.C. продукт добави своя коментар и изпрати 📲 Увеличи шансовете си за подарък🥳 ✨ Качи...

📲 CLLC app exclusive

🏝💛 В разгара на лятото сме ти подготвили страхотна изненада. Промо Сет Summer travel – твоите must have продукти по време на лятната ти почивка, на стойност 286,50 лв, сега само за 79,90 лв. 

BEAUTY TIPS by C.L.L.C. 1.

☀️ ОПТИМАЛНА ЗАЩИТА Добрезащитената кожа под слънцето е млада и красива.

C.L.L.C. гостува в Ring Mall

🥰✨ Подготвили сме ти ексклузивни предложения – при покупка на 2 продукта получаваш 🛍 3-ти ПОДАРЪК 🛍. А любимите ти luxury body butters само за 9,90 лв. 

Black Friday C.L.L.C.

Black Friday C.L.L.C.

Black Friday наближава.... Стартираме на 25.11.2022 г. Подготвили сме ти страхотни предложения и намаление до 65%. В рамките на кампанията те очакват много ПОДАРЪЦИ и ИЗНЕНАДИ. Не пропускай! Започваме в 00:00 часа на 25.11.2022 г. Кампанията ще продължи 72 часа или до...

Pop up Bulgaria ще отпразнува първия си Рожден ден

Pop up Bulgaria ще отпразнува първия си Рожден ден

На събитието ще имаш възможност да се възползваш от отстъпка до 50% за пакетните ни процедури. Нашият доверен дерма специалист Гери Иванова ще се погрижи за здравето и красотата на твоята кожа.

Очакват те много ПОДАРЪЦИ и ИЗНЕНАДИ !

Какво е Уреа? Защо е важна за кожата ни?

Какво е Уреа? Защо е важна за кожата ни?

Уреата има способността да свързва молекулите на водата и да се разтваря много добре в нея. Уреата действа като природен ексфолиант на кожата. Нейното активно действие се състои в активно премахване на мъртвите вроговени, епителни клетки и стимулиране на клетъчната регенерация на роговия епителен слой.

Как да изберем подходяща козметика за тяло

Как да изберем подходяща козметика за тяло

Кожата е най- големият орган в човешкото тяло и като такава се нуждае от оптимална грижа и защита. В различните зони, тя има своите специфики, които производителите на козметика съобразяват….